Artuklu`da Zabıtalar bu kez ‘çöp' için anons yaptı

Artuklu Belediyesi'nin En iyi temizlik kirletmemektir” şiarıyla başlattığı temizlik kampanyasında zabıta ekipleri, çöplerin toplanma saatlerini resmi araçlarından anonslarla duyurdu.

Mardin 17.11.2014 12:28:28 0
Artuklu`da Zabıtalar bu kez ‘çöp

Artuklu Belediyesi’nin “En iyi temizlik kirletmemektir” şiarıyla başlattığı temizlik kampanyasında zabıta ekipleri, çöplerin toplanma saatlerini resmi araçlarından anonslarla duyurdu.

Mardin merkez Artuklu Belediyesi bünyesinde bulunan Temizlik İşleri ve Zabıta müdürlükleri tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Yardımcısı Mustafa Çağatay, Zabıta Müdürü Selahattin Karaboğa, zabıta ekipleri ile temizlik çalışanları, cadde ve sokakları tek tek gezerek, temizlik kampanyası hakkında mahalle sakinlerine, apartman yöneticilerine ve esnaflara bilgilendirmelerde bulundu. Öte yandan zabıtalara ait resmi araçlardan, ilk kez temizlik kampanyası için anonslar yapıldı. Mahalle aralarında ve caddelerde devriye gezen zabıta araçları, çöplerin dışarıya çıkarılma saatleri konusunda anonslar geçti.

Kampanyaları hakkında açıklama yapan Artuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Çağatay, bir süreden beri başlattıkları temizlik kampanyası çerçevesinde özellikle Yenişehir ve 13 Mart mahallelerinde yoğun bir çalışması içerisinde olduklarını söyledi. Çağatay, kentin temizliğine büyük bir özen verdiklerini sözlerine ekleyerek, gittikleri her yerde çöplerin dışarıya çıkarılma saatleri konusunda bilgilendirmede bulunduklarını kaydetti. Çağatay, yurttaşların akşam saat 19.00 ile sabah saat 05.00 arasında çöplerini poşetlere koyarak, en yakın çöp konteynırlarına atmalarını istediklerini ifade ederek, hedeflerinin gündüz saat 10.00’dan sonra etrafta biriken çöplere son verilmesi olduğunu söyledi. Çağatay, yaptıkları uygulamanın çevre sağlığı açısından da çok önemli olduğuna dikkat çekerek, yaptıkları uyarılarda özellikle sisteme uyduklarından doyalı apartman kapıcılarına teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:CESUR FALAY


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19